Om oss

Skånes Horn av Afrika är engagerade i mycket som ni nu kunnat läsa om. De två största projekten som pågår i föreningen är  Sambusa projektet och ADA projektet. Ni kan i menyn till höger klicka in er och läsa om projekten för att få mer specifik information.

Våra användare

Vilka är det då som hittar in till vår hemsida? 

Naturligtvis så är det då föreningens medlemmar som har en naturlig knutpunkt till sidan men tanken bakom att ha en hemsida för föreningen är ju då att man ska kunna använda sig av sidan genom att sprida information, söka stöd och råd från andra och kunna delta i föreningens aktiviteter. 
När det gäller projekten vill vi kunna använda sidan som ett levande forum där man aktivt kan dela med sig av aktiviteter, erfarenheter och hitta information och kunskap. 

Kom ihåg att sidan precis är uppstartad och det kanske ser lite tråkig ut till en början men vi kommer hela tiden att lägga in mer och mer och tar även tacksamt emot hjälp där ni som besökare också delger information. Kanske har just du läst en artikel eller har en fråga eller fundering på nått vis så var inte rädda för att skriva eller ta kontakt med oss. 

Kalender för evenemang

Nytt evenemang

08.10.2014 09:29
Detta är ett exempel på hur man kan beskriva ett evenemang. Du kan redigera denna beskrivning som du vill eller ta bort hela evenemanget.